De Cultuurboot vaart!

Hier word ik nou enorm blij van: concrete politiek! Het belangrijkste kenlpunt bij cultuureducatie is niet de vraag van de school of het aanbod van het museum of de instelling, maar vaak van het vervoer. Daarom wilde deze coalitie juist dat knelpunt aanpakken. Dat gebeurde met de Cultuurbus. Mijn wens was om dit vervoer aan te vullen met vervoer over water. Wat is er nou leuker dan met je hele klas in een rondvaartboot naar een museum? Niks toch? Kijk verder voor de blije gezichten (ja, die blije aardbei, dat ben ik ;-).

Voor 2 euro per kind kan je als school kiezen voor de bus of de boot. Kijk hier voor meer informatie. Ik ben heel trots dat dit op mijn initiatief tot stand is gekomen.

 

Hier word ik nou enorm blij van: concrete politiek! Het belangrijkste kenlpunt bij cultuureducatie is niet de vraag van de school of het aanbod van het museum of de instelling, maar vaak van het vervoer. Daarom wilde deze coalitie juist dat knelpunt aanpakken. Dat gebeurde met de Cultuurbus. Mijn wens was om dit vervoer aan te vullen met vervoer over water. Wat is er nou leuker dan met je hele klas in een rondvaartboot naar een museum? Niks toch? Kijk verder voor de blije gezichten (ja, die blije aardbei, dat ben ik ;-).

Voor 2 euro per kind kan je als school kiezen voor de bus of de boot. Kijk hier voor meer informatie. Ik ben heel trots dat dit op mijn initiatief tot stand is gekomen.

bootbinnenboot

Telegraaf_cultuurboot

bootbinnenboot

Telegraaf_cultuurboot

Geef een reactie