Water bij feesten broodnodig

Naar aanleiding van de dramatische sterfgevallen bij ADE geeft de Burgemeester aan dat er overal waar er feesten gehouden worden, gratis water beschikbaar moet zijn. Wij hebben al ruim voor de voorvallen aangegeven dat water bij festivals broodnodig is en vinden dat ook
voor de horeca. Goed voor veiligheid en gezondheid van de bezoekers. Bovendien leven de meeste horeca-ondernemers gelukkig van meer dan water alleen.

 

PachaPacha 2

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie