Sail op de Silodam

We hebben vijf jaar gewacht, maar eindelijk was het moment weer daar: SAIL 2015!

Gisteren hebben wij om 14.00 uur onze werkzaamheden neergelegd om ons te vergapen aan al die Tall Ships uit vele landen over de wereld. Vergezeld door duizenden schepen paradeerden de Tall Ships in colonne langs ons terras op de Silodam in Amsterdam. Absoluut geen straf om dan langs het IJ te werken!

Natuurlijk wilden we dit speciale moment niet alleen voor onszelf houden. Zo’n 200 man gezelschap was aanwezig om de schepen te spotten. En met de verrukkelijke nautische hapjes (haring, zalm, oester) in de linkerhand en een drankje in de rechterhand, was het goed vertoeven op ons terras! Wij hebben onze ogen uitgekeken en we delen graag enkele hoogtepunten met jullie.

Naast de Tall Ships – die natuurlijk de blikvangers waren – hebben wij genoten van de stoere zeemannen en –vrouwen, alle mensen op de kade en in bootjes en natuurlijk van onze eigen friends en family!

Geef een reactie