Marja Ruigrok in debat bij AT5 en AmsterdamFM

Bekijk hier de twee debatten terug die Marja Ruigrok afgelopen week heeft gehad. Zij debatteerde bij AT5 met Rutger Groot Wassink (GroenLinks) over ondermeer belastingverlagingen voor Amsterdammers. Bij AmsterdamFM ging zij in debat met Reenze van Brug (PvdO) over toerisme.

Luister hier Stopera op Zondag (AmsterdamFM) van zondag 27 september.

Bekijk hier Park Politiek (AT5) van vrijdag 25 september:

 

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie