VVD wil geen uitbreiding bed, bad, brood

De VVD Amsterdam wil geen uitbreiding van de bed-, bad- en broodvoorziening voor uitgeprocedeerde asielzoekers. Fractievoorzitter Marja Ruigrok: “Uitgeprocedeerden kunnen altijd opgevangen worden bij het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) op voorwaarde dat ze meewerken aan terugkeer”.

 

Bekijk hieronder het AT5-item over dit onderwerp.

http://www.at5.nl/artikelen/148647/politiek_verdeeld_over_extra_bedden_baden_en_broden

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie