Het Parool: ‘Woud van regels verder gesnoeid’

Vorige week deed Het Parool verslag van de nieuwe aanpak in Amsterdam waarbij ondernemers meer vrijheid krijgen. Tal van regels worden geschrapt en openingstijden worden verruimd zodat ondernemers de ruimte krijgen. In het artikel komen een aantal initiatieven van Marja Ruigrok aan bod zoals freezones, “Ik wil kijken wat wel mogelijk is in plaats van wat niet mag”. Lees hier het artikel.

Klik hier om het stuk van 2 december via Blendle te lezen.

 

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie