De favorieten van 2016

Al die jaaroverzichten geven me inspiratie voor mijn eigen knutselwerk. Hier mijn favorieten.

Veel acties voor werkgelegenheid in de stad: een nieuwe marktverordening met meer mogelijkheden voor marktkooplui, flexibele winkeltijden, blurring en mengformules in de freezones, drempels wegnemen om personeel aan te nemen en veel aandacht voor MKB. Daarnaast een portie cultuur: eindelijk staat de collectie Amsterdam online, komt er een meer centraal evenementenbeleid en mogen alle Amsterdammers namen geven aan bruggen in de stad. Ook aandacht voor de Wallen: meer handhaving en trots op een mooie impactinvesteerder voor My Red Light. Verder natuurlijk extra geld voor veiligheid en een schone stad en als kers op de taart: samen met Eric hebben we de titels beste wethouder en beste raadslid in de wacht gesleept!

 

Geef een reactie