MyWheels zet zich in voor vermindering autobezit

Marja Ruigrok, ondernemer en fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, treedt toe tot het bestuur van autodeelplatform MyWheels.

Ruigrok: “Ik ben trots bij te mogen dragen aan het bestuur van MyWheels, een bedrijf met een gezond verdienmodel en veel impact. MyWheels heeft de missie het aantal auto’s in Nederland te verminderen. En ondanks dat de Amsterdamse VVD zo’n beetje als enige partij niet tegen auto’s is, zijn we ons zeer bewust van het veranderende mobiliteitslandschap. Daarom zet ik mijn kennis en ervaring graag in voor MyWheels.”

MyWheels.nl is het oudste autodeelplatform van Nederland, met de missie de 8 miljoen auto’s in Nederland terug te brengen tot 1 miljoen. Karina Tiekstra is begin 2016 aangetreden als directeur van MyWheels. Karina Tiekstra “Wij hebben met ons unieke platform laten zien dat het nastreven van idealen hand in hand kan gaan met een gezond business model. Wij willen groeien om meer impact te realiseren. De professionaliteit van Marja, haar jarenlange ondernemerservaring, enthousiasme en pragmatisme kunnen we daarbij goed gebruiken.”

MyWheels: autodelen sinds 1993

MyWheels is het langst bestaande deelplatform voor auto’s, waarbij het klassiek autodelen van de auto’s van MyWheels wordt gecombineerd met het verhuren door particulieren onderling. De missie van MyWheels is om van alle auto’s deelauto’s te maken en daarmee het wagenpark in Nederland drastisch te verlagen. MyWheels is een social enterprise en streeft niet naar winstmaximalisatie. Door autodelen te stimuleren wil MyWheels bijdragen aan minder CO2 uitstoot, leefbare buurten en sociale verbondenheid.

Meer informatie op www.mywheels.nl Twitter/my_wheels en Facebook/MyWheelsNL

En dit maakte de Telegraaf er van 😉 VVD Fractieleider weert auto’s uit de stad

 

Geef een reactie