Ontwikkelingen bij Ruigrok NetPanel

Ruigrok NetPanel staat niet stil. Zo zijn er de afgelopen maand maar liefst vijf nieuwe collega’s welkom geheten! Kjell Massen verlaat Ruigrok NetPanel na 15 jaar grote inzet en enthousiasme en Hans Onkenhout versterkt het MT.

Hans Onkenhout is als CSO toegetreden tot het management team dat nu bestaat uit Marit Klooster (Algemeen Directeur), Barbara Tan (HR & Financiën), Martijn van der Veen (Strategie & Marketing) en Hans Onkenhout (Informatiebeveiliging).

Kjell Massen: ‘De afgelopen 15 jaar heb ik met ontzettend veel plezier bij Ruigrok NetPanel gewerkt. Ik heb binnen het bedrijf de mogelijkheid gekregen om me te ontwikkelen in het Marketing Intelligence vakgebied en ben van stagiair doorgegroeid tot partner. Het werken met al die enthousiaste en gedreven ‘Rockies’ is elke dag weer een feestje. Toch wil ik na al die jaren graag mijn horizon verbreden en een volgende stap in mijn carrière zetten. Dat doe ik vanaf 4 juni bij Haystack International waar ik start als country manager Nederland’.

Marit Klooster: ‘Wij hechten sterk aan relaties, zowel met onze opdrachtgevers als met onze collega’s. Veel collega’s blijven dan ook lang bij ons, waar we erg trots op zijn. Een aantal collega’s – en dat geldt ook voor mijzelf – is na hun stage gebleven. Zij hebben zich steeds verder ontwikkeld tot ervaren insights professionals en managers. Dat geldt ook voor Kjell. Hoewel ik het heel jammer vind dat hij ons gaat verlaten, snap ik dat hij nieuwe ervaringen wil opdoen in een andere omgeving. Ik wens hem veel succes en geluk in zijn nieuwe functie’.

Kwar… euh Kwintet!

Ruigrok NetPanel is in beweging! Door een paar nieuwe grote projecten hebben we ons team weer mogen uitbreiden. Deze maand verwelkomen we wel vijf nieuwe collega’s. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt! Mag ik jullie voorstellen aan ons kwintet van links naar rechts:

Sara de Groot (29) heeft Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen gestudeerd in Wageningen. Na vier jaar onderzoek bij Direct Research is zij nog lang niet uitgekeken in de wereld van consumentengedrag en komt zij ons kwantitatieve onderzoeksteam versterken. Ze gaat graag de uitdaging aan om met de juiste insights klanten écht verder te helpen. Out of the box denken is haar niet vreemd, ze probeert haar klanten altijd weer te verrassen. In haar vrije tijd duikt ze ook graag de sportschool of het biercafé in.

Al van jongs af aan is Lieke Vorage (24) geïnteresseerd in wat mensen drijft om bepaalde keuzes te maken en hoe we deze keuzes kunnen beïnvloeden. Hoe een verpakking of gezondheidsclaim van bijvoorbeeld een pakje boter het koopgedrag van consumenten beïnvloedt heeft ze geleerd tijdens haar studies Gezondheid & Maatschappij en Health Food Innovation Management. Na een tijdje in het salesteam van De Vegetarische Slager te hebben gewerkt, gaat ze zich bij ons bezig houden met wat ze het allerleukste vindt: onderzoek!

Van je hobby je werk maken, dat is wat Brian van Maanen (23) bij ons gaat doen. Vanuit zijn interesse voor gamen heeft hij zich het programmeren eigen gemaakt. Na gewerkt te hebben op de technische helpdesk van Fiber Nederland gaat hij nu bij ons aan de slag als assistent onderzoeker. Hij gaat zich bezighouden met het programmeren van de vragenlijsten. Brian is straks onze nieuwe Jambo Wizard!

Tijdens de Research Master Communication Science heeft Kirsten Hamelink (30) de kriebels gekregen voor het onderzoeksvak. Ze heeft een grote nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft in het maken van keuzes en hoe (consumenten)gedrag beïnvloed kan worden. Kirsten heeft de eerste stappen in marktonderzoek bij onze overburen van Kantar gezet. Bij ons komt ze zich nu verder bekwamen in het vak.

Tijdens haar studie Sociologie heeft Pamela Baljet (24) geleerd om vanuit een neutrale houding in de belevingswereld van andere mensen te stappen en om zaken vanuit meerdere perspectieven te belichten. Ze is nieuwsgierig naar het gedrag en de keuzes van mensen en wordt daarom blij van onderzoek doen. Pamela is bekend met zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek, maar komt bij ons de kwanti’s versterken omdat ze dat toch echt het leukst vindt! In haar vrije tijd houdt ze zich ook graag bezig met het schrijven van gedichten.

Jullie zullen de komende tijd ongetwijfeld meer van dit kwintet gaan horen. Wij zijn in ieder geval heel blij met ze!

 

Geef een reactie