Altijd al een serial willen zijn….

Voor de zevende keer op een rij, sta ik vermeld in de lijst Next Women 100, de lijst met meest succesvolle zakenvrouwen van Nederland. Deze keer sta ik onderaan de lijst (nee, dat zegt niks…), in de categorie Serial & Investor. Mooi man!

TheNextWomen lanceerde trots de zevende editie van de TheNextWomen100: de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland. Dit jaar richten ze zich op de kracht van netwerk, vrouwen die ‘groot’ durven te zijn, die risico’s durven te nemen en die tot rolmodellen zijn uitgegroeid voor de volgende generatie van ambitieuze vrouwen. Zij delen kennis, contacten en toegang tot kapitaal. En tot slot, de seriële en uittredende onderneemsters en investeerders. Vrouwen die bedrijven hebben opgericht, opgebouwd en verkocht en die nu investeren. Ze sluiten de cirkel! Bekijk hier de lijst!

THENEXTWOMEN 2018

heading ding

On May 28th, 2087 TheNextWomen proudly launched the seventh edition of TheNextWomen100 during TheNextWomen Summit: the one hundred most successful and influential female entrepreneurs in The Netherlands.

Serial & Investor

Aletta Stas-Bax | MMT SA
Annelies van der Vorm | Plantwijck
Cilian Jansen-Verplanke, Hadewych Cels & Desiree van Boxtel | Karmijn Kapitaal
Janneke Niessen | Berlage
Jenny Elissen | Newgenes
Jolana Degen | Darwin Invest
Laura Rooseboom | Startgreen Capital
Marieke ’t Hart | Health Investment Partners
Marijn Pijnenborg | Boralis
Marja Ruigrok | Roughskirt
Mirjam Terhorst | FundIQ
Noelle Haitsma | Nanouk Holding
Sacha Engels | Sacha Engels

 

Geef een reactie