Wethouder in Haarlemmermeer!

Het is zover! Vanaf 10 januari is het officieel; ik ben vereerd, trots en blij dat ik aan de slag mag als wethouder in Haarlemmermeer. En dat met de mooiste portefeuilles die er zijn: Economie & Innovatie, Verkeer & Vervoer en Cultuur. Ik dank de raad voor het vertrouwen dat ik van ze gekregen heb en ga enthousiast aan het werk. 

Ik ga me onder andere keihard inzetten voor veiligheid en goede bereikbaarheid. De toezeggingen over de het doortrekken van de Noord/Zuidlijn zijn alvast een goed begin ☺️.

De afgelopen weken heb ik al gemerkt dat Haarlemmermeer bruist van ondernemerszin. Niet alleen bij de ondernemers maar ook bij de bewoners van de verschillende woonkernen. De samenvoeging met Haarlemmerliede en Spaarnwoude gaf ons er meteen een paareeuwen cultuur bij, hoe mooi is dat?

Ik ga me ervoor inzetten dat al deze elementen verbindend en bruisend gaan werken. Met Hoofddorp als warm middelpunt. Veel reuring en minder regels. Ik heb er erg veel zin in!

Lees hier het artikel in de Informeer of in HCNieuws.

Mijn eerste werkdagen in mijn nieuwe rol zitten er al op. Ik stuiter rond door het raadhuis en de gemeente. Alles is nieuw, leuk en spannend. Ik heb al een regionale bijeenkomst gehad over kantoren en bedrijven, ik val van afspraak in afspraak (acht op een rij is niks) en loop heel veel nieuwjaarsrecepties af. Wat dat betreft is de timing van de herverdelingsverkiezingen perfect. Ik ontmoet meteen veel inwoners en ondernemers. Ondertussen hebben Mark en ik een dijkhuis in Rijsenhout gekocht, mochten we ons als wethouders presenteren aan de medewerkers van de gemeente en is mijn allereerste collegevergadering ook al een feit.

Geef een reactie