Not looking for an exit? Do it now!

Toen Boris Veldhuizen van Zanten me vroeg mijn ervaring met medewerkersparticipatie (of gewoon bedrijfsoverdracht) te delen op zijn indrukwekkende platform, aarzelde ik geen moment! Wat is er leuker om je eigen motto ‘’Als je niet kan delen, kan je niet vermenigvuldigen’’ uit te leggen met een sprekend voorbeeld? Hoe ik mijn meerderheidsaandeel verkocht aan het super team van Ruigrok NetPanel en zij het bedrijf uitbouwde tot het succesvolle marktonderzoeksbureau dat het nu is. Ik vroeg Baruch Schwartz me te interviewen en er een lekkere Engelstalige tekst van te maken. Dat deed hij en je kan het lezen op The Next Web. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

The other day, while working at my — dare I say, successful — market research company I had a sudden realization: someday I’m going to want to retire. It might be obvious, but a question remained. A hopefully wiser and older version of myself would at some point leave these premises for good and hand over the keys to… to… whom? Lees verder…..

Geef een reactie