4 jaar #Woensdagkunstdag

Vanaf dag 1 dat ik in Haarlemmermeer kwam, begon ik met #woensdagkunstdag! Bijna vanzelfsprekend was het eerste kunstwerk dat ik plaatste het Mannetje van Hoofddorp van Tom Claassen, niet te missen toen Mark, Dirckje en ik Hoofddorp gingen verkennen. Na vier jaar heb ik zo’n 150 kunstwerken in de openbare ruimte gefotografeerd. Soms maakte ik een uitstapje naar onze buurgemeenten en zo nu en dan was ik op een woensdag ook wel eens op vakantie. Ik heb enorm veel plezier in het maken van de foto’s en het plaatsen van de kunstwerken op social media. Ook de reacties zijn vaak erg leuk (over smaak valt dus wel degelijk te twisten ;-). De mooiste vond ik ’’Een superleuk en leerzaam initiatief. Ik zie nu veel bewuster hoe buitenkunst Haarlemmermeer mooier maakt. Top!’’. Vooral het feit dat buitenkunst voor iedereen toegankelijk is, vind ik mooi.

Vier jaar #woensdagkunstdag

One Response to “ 4 jaar #Woensdagkunstdag ”

  1. Harrie Rijsdijk

    Wat gaaf !!
    Super leuk gedaan Marja ??

Geef een reactie