Niet oogsten zonder zaaien

Ook dit jaar hebben we weer een nieuwe editie van ZAAI Haarlemmermeer afgetrapt! Speciaal voor startende ondernemers zetten we ons als gemeente in voor het groeien en bloeien van nieuw ondernemerschap. Haarlemmermeer bruist van de ondernemerszin en dat werd ook bij deze groep nieuwe deelnemers weer duidelijk! Veel succes en jaag je dromen na! Lees verder voor het verslag van de aftrap door Wilco Veerman, zelf oud-deelnemer en nu opdrachtnemer…. zo kan het dus gaan.

Zaai 2023 Kickoff!

⭐ Toch mooi ik mee mocht doen aan Zaai in 2021 en nu in opdracht van Zaai de kickoff van 2023 mocht fotograferen!

Dit jaar een groep van 15 deelnemers die veelbelovend overkomen! Marja Ruigrok opende de avond waarnaar het Zaai-Team bestaande uit Florence Damen, Yasmina Bargach en Jerry Hornberg de avond vulde met informatie over het jaar en iedere ‘Zaaier’ hun bedrijf liet pitchen!

Kijk uit naar het leren kennen van de nieuwe lichting en om te zien hoe hun ondernemingen dit jaar gaan opbloeien!

Check hier de foto’s!

Alexia de Kleijn-Rijlaarsdam Omira Schoop Manon Peperkoorn Nelleke Sno, Astrid de Haas, Isa oliver, Irene Frietman, Jody Aschoff, Jesse Dale Schabracq, Nicole broers, Petra van den Ende, Redmar Stienstra, Sara Nochebuena, Tim van der Laan, Adrienne Moleman

Geef een reactie