Vakantietip: voor 1 euro de hele zomer op stap met de bus!

De zomervakantie staat op het punt van beginnen. Tijd dus om leuke uitstapjes te maken. Lekker naar het strand of naar de bioscoop. Daarheen reizen hoeft helemaal niet veel te kosten. Want dankzij de Kids dagkaart van Connexxion reizen kinderen van 4 tot en met 11 jaar de hele zomer voor maar 1 euro.

Hoe werkt het?

Kinderen die in juli of augustus een Kids Dagkaart kopen bij de chauffeurs van Connexxion kunnen deze de rest van de vakantie gratis omruilen voor een nieuwe Kids Dagkaart. Dat omruilen kan in de bus bij de chauffeur. Met het kaartje kun je dus de hele zomer voor maar 1 euro rondreizen in de regio’s Amstelland-Meerlanden, Haarlem-IJmond, Gooi en Vechtstreek, Noord-Holland Noord en Zaanstreek. [Meer informatie: Kids Dagkaart actie (connexxion.nl).  

Ook 12-plussers reizen voordeliger in de zomer 

Voor iedereen van 12 jaar en ouder is er in juli en augustus een 50 procent korting dag ticket. Met zo’n ticket kun je de hele zomer door heel Noord-Holland reizen voor maar 5,75 euro per dag. Overstappen kan onbeperkt. Tickets zijn te koop via de website van Connexxion en kunnen de hele zomer gebruikt worden. (Meer info: 50% korting dagticket (connexxion.nl)   

Verder weg reizen voor weinig  

Voor uitstapjes buiten de provincie Noord-Holland kun je gebruik maken van de welbekende Railrunner van de NS. Met dit kaartje kunnen kinderen van 4 tot en met 11 jaar voor maar 2,50 euro de hele dag per trein het land doorreizen. De Railrunner kan besteld worden via de website van de NS: Railrunner | Losse kaartjes (ns.nl). Voor zowel de Kids dagkaart als de Railrunner geldt dat kinderen samen moeten reizen met een volwassene. Veel vakantieplezier!

Geef een reactie