Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen

Het Cruquius Museum markeert een nieuwe mijlpaal met de succesvolle plaatsing van alle 72 heipalen en het plaatsen van het bouwbord! Op 5 februari vierden wij deze belangrijke stap met een bitterballen-bouwborrel in het ketelhuis. Zo komen Verhaal & Gemaal steeds dichter bij elkaar!

Met trots verwelkomden we onder andere wethouder Marja Ruigrok, voorzitter van de museumstichting Nicole Mulder, architect Bas van der Laan van Braaksma & Roos Architectenbureau, projectleider Roman Griffijn van Building for Tomorrow, het bouwteam van KernBouw, Eric Ten Brummelhuis van de Provincie Noord-Holland, fonds Coöperatieve Windenergie vereniging Meerwind en vormgever van het buitenmuseum. Atelier René Knip.

Op naar het hoogste punt!

Wilt u ook partner worden? Kijk hier voor meer informatie.

Volg de bouwvoortgang van ons nieuwe Cruquiuspaviljoen live via onze webcam:

*Foto’s zijn gemaakt door Kees van der Veer

Geef een reactie