Samenwerken aan logistiek

Het wordt steeds drukker op de weg. En onder druk ontstaan diamanten…. En goede ideeën om gezamenlijk slimmer en schoner logistiek vervoer aan te pakken! Mooie bijeenkomst van Amsterdam Logistics.

Ook binnen de sector transport en logistiek zorgt dat voor stevige uitdagingen. Vanuit de Amsterdam Logistics Board werken onderzoekers, ondernemers en overheden daarom samen om ervoor te zorgen dat ook het goederenvervoer zich in de toekomst slim en schoon kan blijven verplaatsen. Een mooie club met ACN, Haarlemmermeer, Port of Amsterdam, HvA, Flora Holland, DHL, Vervoerregio en jullie? Iedereen die zich bezig houdt met het schoner en slimmer maken van logistiek kan zich aansluiten. Bijvoorbeeld voor vervoer over water of het toepassen van slimme technieken voor betere doorstroming met minder uitstoot. Doe je mee?

Tijdens een goedbezochte bijeenkomst liet Amsterdam Logistics afgelopen maandag zien aan welke projecten zij werken en hoe zij deze programma’s in 2024 gaan versnellen. Na de inspirerende woorden van luitenant-generaal b.d. Mart de Kruif kijkt de Vervoerregio Amsterdam ernaar uit om er samen weer een succesvol jaar van te maken vol nieuwe innovaties en ontwikkelingen


Geef een reactie