Reces is geen vakantie ;-)

Lekker hoor, zo’n reces. Alle tijd voor bijeenkomsten, afspraken, bijpraten, campagne voeren, horeca-ondernemers spreken, andere ondernemers spreken, gesprekken met en bezoeken aan culturele instellingen, festivals, amendementen doorvoeren in het verkiezingsprogramma van de VVD, vakantie vieren, VVD-contacten onderhouden, plastic vischen, advies Kunstraad bespreken enzovoorts enzoverder… En wat doe je dan? Daar maak je een fotoboek van! Digitaal natuurlijk…

werkbezoek Zuid

integriteitAFKsteigerdoek

plasticerfgoedGehrelsGrachtenfestivalcampagnekandidatenVVD damesGayprideAlbert Cuyp

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie