Whoot, whoot! Ik ben genomineerd als beste Raadslid van Amsterdam!

Wat een enorme eer en een verrassing: een nominatie als beste raadslid van Amsterdam! Samen met Fjodor Molenaar en Maureen van der Pligt strijden wij om deze categorie voor de titel van Politicus van het Jaar. Een initiatief van Het Parool, AT5 en de Balie. Lees verder hoe je kan stemmen en lees het juryrapport:

”Waar ligt de lat voor Marja Ruigrok? De jury ziet een potentiele wethouder in haar en spreekt bewonderend over deze ondernemer, die naast een fultimebaan zo actief is als politicus.

Ruigrok drukte als VVD-raadslid zeer nadrukkelijk haar stempel op de portefeuilles Economische Zaken en Cultuur en wist op die gebieden veel concreets te bereiken voor haar achterban. Dat is knap, vind de jury.

Als ondernemer weet ze dat je soms verder moet kijken en niet alleen met de voor de hand liggende gesprekspartners aan tafel moet zitten.

Het vertrouwen dat de partij in haar stelde door haar op plaats twee van de kandidatenlijst te zetten, heeft ze niet beschaamd. Ruigrok wist er dit jaar namelijk besluiten door te loodsen waarmee ondernemers gelukkig zullen zijn.

En tegen de klippen op, in een linkse raad, wist ze er in de cultuursector een bezuiniging door te drukken en er zelfs een beetje meer marktwerking te introduceren’.

 

 

Geef een reactie