De politieke praktijk is stroef

Top Names / Fast Moving Targets
Marja Ruigrok startte in 1994 met een eigen NetPanel: 400 nerds uit een database van Oscar Kneppers. Haar bedrijf bestaat nog steeds. En inmiddels zit ze daarnaast ook in de politiek. En nu te gast in Fast Moving Targets. Een aflevering over marktonderzoek, de politiek en of die twee werelden wat van elkaar kunnen leren. Met Roeland Stekelenburg en Erwin Blom.

Jeetje, ik heb 82% slaapkwaliteit gehad vannacht!

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie