Crowdfunding voor de campagne: ga mee op hakkensafari

VVD Amsterdam gaat een stevige campagne voeren voor de verkiezingen op 19 maart. Centraal in deze campagne staat onze liberale economische agenda voor werk, werk, werk in een mooier en veiliger Amsterdam. Elke steun aan de campagne is zeer welkom. Sinds deze week past VVD Amsterdam een unieke manier toe om geld in te zamelen voor de campagne: “Amsterdam verdient het“.

Wil je een historische hardloop toer met Eric van der Burg, op hakken safari in Amsterdam met Marja Ruigrok, een very personal training door Brian Benjamins of Orde op zaken in je kledingkast door Martijn Boer, ga dan nu naar amsterdam.verdienthet.nl en koop een van deze deals.

Met deze crowdfunding-site spreekt de VVD  de handelsgeest van de Amsterdammer aan: Iedereen die de VVD een warm hart toedraagt, kan via de site deals aanbieden en kopen. De opbrengst gaat naar de VVD campagnekas. Dit kan een dienst of een product zijn. Bijvoorbeeld een rondleiding, een uurtje advies, een bijzonder product of een zelf klaar gemaakt diner. Op de site staan al de eerste voorbeelden. Uiteraard moeten de deals voldoen aan de richtlijnen die de VVD kent t.a.v. sponsoring en integriteit.

De komende weken zullen er steeds weer nieuwe deals aangeboden worden. Houd de site daarom goed in de gaten.

Geef een reactie