Marja Ruigrok fractievoorzitter en Marianne Poot vicefractievoorzitter

Marja Ruigrok volgt Eric van der Burg als fractievoorzitter op. Marja Ruigrok is sinds 2010 raadslid in de Amsterdamse gemeenteraad en was tijdens de vorige raadsperiode vicefractievoorzitter. Marja heeft een eigen bedrijf in marktonderzoek.  “We hebben een mooi coalitieakkoord gesloten en er treedt een uitstekend college aan. Ik voel de energie door de stad stromen. Kortom: ik heb er zin in!’, aldus Ruigrok.

Raadslid Marianne Poot wordt vicefractievoorzitter. Marianne is sinds 2012 gemeenteraadslid, daarvoor was zij fractievoorzitter van de VVD-fractie in stadsdeel Oost. Marianne Poot: “Ik kijk ernaar uit om samen met ons geweldige team mooie resultaten voor Amsterdam neer te zetten.” Marianne is werkzaam als marketing manager bij Cordaan.

Marja Frvz TelegraafMarja Frvz ParoolMarja Frvz AT5

Geef een reactie