Leve de Liefde

”Laten we het groots aanpakken” zei mijn man. ”Je trouwt tenslotte maar 1, 2 of 3 keer!”.

En zo geschiedde…. Het was groots en heerlijk! 4 juli 2014 traden Mark Bollen en ik in het huwelijk. Met dank aan de verbinding door Eric van der Burg, de mooie woorden van Nico Witteman en Hans Ruigrok en de goede zorgen van Suzanne en Martine Ruigrok (onder de bevlogen leiding van Simone). En dank aan die paar honderd gasten natuurlijk!

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

2 Responses to “ Leve de Liefde ”

  1. Catharina Sikkink

    Hollywood kon het niet mooier en fraaier maken deze filmpjes❤️

  2. Henk en Ina

    Van harte weer denk er altijd aan .Heel bijzondere dag .
    Liefs van o H en t I

Geef een reactie