VVD blij met toezegging burgemeester over zware delegatie Gaypride Istanbul

Burgemeester van der Laan zegt, op aandringen van VVD-fractievoorzitter Marja Ruigrok, toe volgend jaar met de ‘zwaarst mogelijke delegatie’ namens Amsterdam aanwezig te zijn bij de Gaypride in Istanbul. Marja Ruigrok: ‘Fantastisch dat de burgemeester dit toezegt! Wat de VVD betreft moet Amsterdam de LHBT-gemeenschap in Istanbul een hart onder de riem steken. Een stevige delegatie volgend jaar bij de Gaypride geeft daartoe een duidelijk signaal af.’

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie