VVD & D66 roepen stadsbestuur op in gesprek te gaan over stroomstoringen

Amsterdammers ondervinden steeds vaker hinder van grote stroomstoringen. Daarom willen VVD en D66 dat de gemeente met netbeheerder Liander in gesprek gaat. Marja Ruigrok: “De gemeente Amsterdam en Liander moeten samen op zoek naar een structurele oplossing zodat stroomstoringen tot het verleden gaan horen. Ook willen we dat voor gedupeerden duidelijk wordt waar en op wie ze de schade veroorzaakt door stroomstoringen kunnen verhalen.”

Klik hier voor de antwoorden op de vragen van VVD en D66

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie