Het duurt even, maar dan heb je ook wat

In 2012 diende ik het voorstel in om de Markt meer aan de Markt over te laten. Een voorstel om de mogelijkheden te verkennen om markten zelfstandig hun markt te laten draaien. Het is nu 2016 en er ligt een nieuwe marktverordening (die in verschillende verhitte inspraakrondes tot stand is gekomen). Hier is experimenteerruimte opgenomen. Meer ondernemerschap voor de marktkooplui zelf. Er zijn altijd verbeteringen mogelijk, maar de uitgangspunten zijn goed. Een mooie start van het nieuwe jaar.

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie