AmstelPolis Stadsdelenspecial, financien

Amsterdamse GroenLinks-voorman Rutger Groot Wassink en VVD-fractievoorzitter Marja Ruigrok debatteren over de financiering van de stadsdelen. De VVD wil minder geld naar de deelgemeenten laten gaan en GroenLinks is juist voor meer financiële middelen voor de bestuurscommissies in de stadsdelen.

De landelijke wetgeving is duidelijk: lokaal bestuur mag niet. We hebben de randen van de wetgeving opgezocht vorige keer.

 

 

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie