Kijk soms achteruit, maar meestal vooruit

Na 25 jaar Ruigrok NetPanel is er niks mis mee om eens achteruit te kijken. En trots te zijn op wat je bereikt hebt. Trots op de opdrachten die binnengehaald zijn, de klanten die met onze inzichten impact hebben weten te maken, de collega’s die boven zichzelf uitstijgen en de groei en bloei van een schitterend bedrijf. En dat terugkijken hebben we afgelopen jaar met elkaar gedaan.

We hebben elkaar op de schouders geslagen en ons verbaasd over de vele mooie momenten en opdrachten die we met elkaar uitgevoerd hebben. We hebben enorm veel plezier gehad van de aftrap van ons jubileumjaar, van de inspiratiereis naar Boston, van de taartjes voor onze trouwe opdrachtgevers, van het geweldige Zomerevent, van de borrel met de ex-Rockies en van de onthulling van onze fotocollage in het museum.

Achteruit kijken is mooi en goed, maar blijf er niet in hangen en richt je blik vooral voorwaarts. Waar liggen de kansen, wat is spannend om te verkennen, waar kunnen we verder in ontwikkelen?

We zijn trots op 25 jaar Ruigrok NetPanel en we zullen ongetwijfeld nog trotser zijn op de dingen die komen gaan. Want samen zijn we future proof.

En voor iedereen die toch nog even achteruit wil kijken of zijn of haar voordeel wil doen met de tien tips uit 25 jaar ondernemerschap, klik hier en blader digitaal door ons verleden en stap samen met ons in de toekomst!

Geef een reactie