Wisseling van de wacht

Na 25 jaar draagt Marja de leiding van ons bureau over. Toen Marja 25 jaar geleden begon was het altijd al haar droom om het bedrijf op eigen benen te laten staan. En die droom komt nu uit. Al in 2009 is Marja begonnen met medewerkersparticipatie.

Iedereen met een vast contract kon een minderheidsbelang in het bedrijf kopen. Er werd gekozen voor echte aandelen en geen certificaten omdat het uitgangspunt altijd overdracht is geweest. Op deze manier is continuïteit gewaarborgd en blijft de bedrijfscultuur bestaan. De vijf huidige aandeelhouders hebben hun belang in de loop der jaren uitgebreid en Ruigrok blijft zelf ook medeaandeelhouder. Marja blijft haar netwerk inzetten voor nieuwe contacten en mogelijke kansen.

De directie bestaat nu uit Martijn van der Veen, Barbara Tan en Marit Klooster. Samen met Kjell Massen, Hans Onkenhout en Marja Ruigrok zijn wij, sinds 2009, de aandeelhouders van het bedrijf.

Martijn houdt zich bezig met Strategie & Marketing, Barbara met HR & Financiën. Marit neemt de rol van Algemeen directeur over en is er trots op zo’n prachtig bureau te mogen leiden. We hebben een fantastisch team met ”oude rotten” die Ruigrok NetPanel mede hebben grootgebracht tot inmiddels een hele ploeg met ook veel nieuwe collega’s. De komende jaren blijven we doorgaan met relevante inzichten verzamelen die impact hebben voor onze opdrachtgevers en hun klanten. We blijven ontwikkelen om altijd de best passende methode of combinaties van methodes toe te kunnen passen.

Geef een reactie