Felicitaties van de premier

In februari 2017 kreeg ik dit vrolijke filmpje van Mark Rutte.  Met dank aan zijn toenmalige politiek assistent en nu kamerlid Sophie Hermans, die de regie voor haar rekening nam! Mark Rutte feliciteert me met het behalen van de titel ”Beste Raadslid van Amsterdam in 2016′‘ en met de overdracht van mijn bedrijf Ruigrok NetPanel.

 

Na de succesvolle verkiezingen in maart 2017 stuurde ik Mark Rutte een antwoord in een soortgelijke setting 😉

 

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie