Founding mother Nepal Impact Investment Club

In december 2014 ging ik voor het eerst als mentor naar Nepal voor het nieuwe Rockstart Impact programma. Edmond Hilhorst en ik waren zo enthousiast dat we niet alleen als mentor betrokken wilden zijn maar ook als investeerder. Samen zijn we founding mother and father van NIIC (Nepal Impact Investment Club), een mooi fonds waar we nu al vier Nepali ondernemers financieel in ondersteunen.

Wil je ook meedoen? Mail me dan!

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie