Aan de slag bij Stichting Gilat

Stichting Gilat heeft twee nieuwe bestuursleden: Marja Ruigrok en Eleke Rappange. We heten ze van harte welkom en hopen samen veel mooie dingen te beleven. Marja Ruigrok vertelt waarom ze bestuurslid is geworden…

Marja Ruigrok vertelt waarom ze bestuurslid is geworden.

“Toen Jair Eisenmann me vroeg een bestuursfunctie te overwegen bij Stichting Gilat wist ik wel iets van de oorzaak en het gevolg van het opzetten van de stichting, maar niet dat deze zo aan het groeien is en zo professioneel is. Ik houd erg van initiatieven die vanuit het hart van mensen zelf komen. En dat geldt zeker voor deze stichting. De samenwerking met professionals en de durf en wil om in meerdere ziekenhuizen kinderen de mogelijkheid te geven even los te komen van hun ziekte en zich onder te dompelen in de wereld van theater werkt aanstekelijk. Het is in de lijn van dromen, durven, denken en gewoon doen! En dat past ook goed bij mij. Ondernemerszin is de rode draad in mijn leven, zowel in mijn bedrijf, in de politiek als in mij privéleven. Ik hoop een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur.”

Geef een reactie