Waarom ik al ruim een kwart eeuw Coco draag

Hij vond dat ik heerlijk rook….

Lees hier waarom ik al meer dan een kwart eeuw Coco van Chanel draag. Dankzij de prachtige verwoording van Astrid Theunissen, krijgen jullie een inkijkje in mijn liefdesleven. Twintig jaar met Rob Sikkink en nu stinkend gelukkig met Mark Bollen.

Marja Ruigrok (51 jaar), fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, draagt meer dan een kwart eeuw Coco van Chanel.

‘Het was mijn geliefde, en latere man, Rob die zo’n 27 jaar geleden kwam aanzetten met deze parfum. Ik was 24 en zou nooit overwogen hebben om zo’n duur luchtje voor mezelf te kopen. Rob was 23 jaar ouder dan ik en creatief directeur van een reclamebureau met een kunstacademie-opleiding. Hij was het die me heeft leren kijken, me heeft laten zien wat schoonheid is. Rob gaf me ook mee dat je jezelf mag verwennen met mooie kleding of een mooie geur.

Ik vond Coco meteen lekker, maar het is gedurende al die jaren vooral ook heel erg mijn eigen geur geworden. Het merk past ook helemaal bij mij. Chanel staat symbool voor elegantie en vrouwelijkheid en daar associeer ik me graag mee.

Ik ben trouw aan merken en heb nooit verraad gepleegd en andere geuren gedragen. Ook niet toen Rob zesenhalf jaar geleden overleed en ook niet toen ik een nieuwe man tegenkwam. Hij vond dat ik heerlijk rook, dus er was geen enkele reden om te wisselen”.

Geef een reactie