Kwartiermaker Dutch Startup Association

Begin april heb ik het vertrouwen gekregen om aan de slag te gaan met de oprichting van de Dutch Startup Association (DSA).

Een club voor en door startups die haar eigen belangen gaat behartigen. Dat kan naar Den Haag, naar de lokale politiek maar ook naar Europa, het onderwijs, de corporates en alle andere partijen in het Startup eco systeem. En startups zullen geen startups zijn als ze dat niet op hun eigen manier willen doen met hun eigen mensen en hun eigen werkwijze. Dus ben ik op zoek naar bestuurders, sponsoren en vooral veel leden! Je kan je aanmelden op de site (ook in oprichting ? van DSA. 

Usual Suspects

Voor het opzetten van de Dutch Startupassociation (DSA) ben ik op zoek naar die usual suspects die het gezicht vormen van de Startups in Nederland. Je weet wel: de Alexanders, Borissen, Taco’s, Barts, Jannekes, Heleens, Oscars, Marken, Annes…… Die gezichten van de verschillende sectoren: gaming, tech, health, AI, food, sustainable…. en van de verschillende hubs: Delft, Groningen, Twente, Utrecht, Rotterdam, Wageningen, Leiden, Limburg, Friesland, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen en Amsterdam. Wie vind je dat jouw sector of hub zou moeten vertegenwoordigen? Laat het me hier weten! Alvast bedankt en tot snel.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie