Auto’s, huizen en winkels op Salto

Dit vraaggesprek met Kemal Rijken op Salto gaat over de nationale formatie, over auto’s, huizen en winkels. Over mijn rol in de Amsterdamse politiek en de manier waarop ik mijn functie invul.

Wil je weten wie de baas is bij de Amsterdamse VVD, hoe het met de Munt zit, hoe ik over erfpacht denk en waarom ik voorstander ben van flexibele winkeltijden? Ga er dan even lekker voor zitten, want het duurt wel even.

Gepubliceerd op 24 apr. 2017

Marja Ruigrok (VVD) werd in 2016 verkozen tot het beste raadslid van Amsterdam. De jury prees haar om haar netwerkcapaciteiten en vriendelijkheid. Maar wat is een goed raadslid eigenlijk? In AmstelPolis vertelt Ruigrok erover. Ook gaat het over haar fractievoorzitterschap. Is de VVD-fractie nog wel zichtbaar en wie heeft de leiding. Velen zeggen dat de VVD, ondanks dat ze in het college zitten, in deze periode ook niet zichtbaar is in Amsterdam. Typische VVD-thema’s liggen onder vuur. Ruigrok gaat daar op in. Presentatie: Kemal Rijken

Geef een reactie