Werkbezoek Wallen en Rembrandtplein

Mooi werkbezoek op vrijdagavond aan de Wallen en het Rembrandtplein. Goed te zien dat er op diverse gebieden (crowdcontrol, taxi’s, veiligheid, openbare ruimte, gedragsbeinvloeding etc) gewerkt wordt aan het aanpakken van de overlast.

Wie herkent het Thorbeckeplein zonder de enorme hoeveelheid fietsen en wie wist dat het uitlichten van bijvoorbeeld de Oude Kerk van invloed kan zijn op ongewenst gedrag? Lees verder voor plaatjes zonder praatjes.

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie