Campagneleider Amsterdamse VVD!

Ik ben de campagneleider voor de Amsterdamse VVD! 

“Ik kijk enorm uit naar de campagne. Samen met alle vrijwilligers, een steengoede lijsttrekker en het beste programma voor Amsterdam gaan we als VVD een mooi resultaat neerzetten!”

Marja Ruigrok is sinds 2010 raadslid en sinds 2014 fractievoorzitter van de VVD in Amsterdamse gemeenteraad. Daarnaast was zij tot voor kort directeur van Ruigrok NetPanel. Momenteel vervult zij diverse functies in de start-up sector en in het Amsterdamse maatschappelijk middenveld.

Marja Ruigrok

Over Marja Ruigrok

Connector en ondernemer. Oprichter en partner van marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel, voormalig fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD, bestuurder, commissaris, raad van toezicht, kwartiermaker en ambassadeur van diverse organisaties, spreker, investeerder en mentor voor (impact) ondernemers. 

Geef een reactie