Op audiëntie bij de Netwerkkoningin

Donderdag 21 juni 2018 mag ik de leden en geinteresseerden van Start to Meet Amsterdam, een gedreven wielerclub, inwijden in de lol van het netwerken. ‘’Op audiëntie bij de netwerkkoningin? Inspiratie opdoen over ondernemen in Amsterdam’’ noemen ze het zelf 😉

Je behoort tot de “believers” in ons mooie “start-up” project en hebt Start to meet Amsterdam het eerste jaar van haar bestaan gesteund met een bijdrage die erg belangrijk voor ons is. Daar zijn we je zeer dankbaar voor. Jouw steun heeft ons in staat gesteld de lancering van de nieuwe club voor te bereiden. Nu komen we op het spannende punt dat we de club komende zomer willen gaan lanceren.

Voorafgaand aan deze lancering willen we jou graag uitnodigen voor een netwerkbijeenkomst op 21 juni a.s. om je als naaste betrokkene alvast een preview geven van wat er staat te gebeuren. Dat gaat over onze ideeën over de lancering zelf en wat er daarna komt.

Netwerken staat centraal deze bijeenkomst en daarom hebben we zonder schroom meteen maar de netwerkkoningin van Amsterdam uitgenodigd als gast.Marja Ruigrok is ondernemer, verbinder en politica ineen en net als wij verknocht aan de stad Amsterdam.

Tijdens de avond geven we een aantal van onze bedrijfsvrienden tevens de gelegenheid om in een korte pitch zijn of haar bedrijf voor het voetlicht te brengen.

Het belooft een informatieve en inspirerende avond te worden. We horen graag of we op je aanwezigheid kunnen rekenen want we trappen, zoals gebruikelijk, af met een buffet en horen graag van je of je erbij kunt zijn.

Tot de 21ste juni!

Dit was de presentatie die ik gaf:

 

PROFIEL MARJA RUIGROK

 

Marja Ruigrok, een duizendpoot. Vanuit nieuwsgierigheid kwam ze in aanraking met de wereld van marktonderzoek. Op haar 25e richtte ze vanaf haar zolderkamer een eigen bedrijf op, inmiddels uitgegroeid tot Ruigrok NetPanel. Het bedrijf richt zich op communicatie en zowel online als offline marktonderzoek.

Haar ondernemerszin gaat echter verder dan alleen het opzetten van haar eigen bureau. Zo is ze graag betrokken in de politiek. Acht jaar lang zette zij zich in voor de stad en de samenleving als fractievoorzitter van de VVD in Amsterdam.

Marja is een echte connector. Naast ondernemen vervult ze daarom ook een rol als coach, geeft ze regelmatig presentaties en houdt ze zich bezig met investeren. Zij is actief als mentor, connector en aanjager op het gebied van ondernemerszin, startups, impact investment en marketing. Omdat zij het ondernemerschap graag uitdraagt, is zij op verschillende manieren mentor en coach voor (startende) ondernemers. Daarnaast investeert ze in bedrijven, zit zij in besturen en adviesraden en is bovendien een enthousiast ”gebruiker” van de stad (met fiets, boot en auto, aan het werk en aan het genieten).

Geef een reactie