Zakenpartner bij BNR

Ik mocht al een paar keer aanschuiven als Zakenpartner / Co-host bij het BNR-programma Zakendoen met. Mijn vuurdoop was op Prinsjesdag, maar daarna mocht (en mag) ik nog een paar keer aanhaken. Ontzettend leuk om te doen! Ik draag elke keer een nieuwsitem aan en ik interview naast Thomas van Zijl hele interessante gasten. Het gaat altijd over ondernemerschap en zakendoen. De ene keer is er een spannend familiebedrijf, de andere keer een nieuwe startup. Ik hoop nog vaak aan te schuiven!

Klink hier voor ‘’mijn’’ uitzendingen:

Eerder:

  • In 2013 (!) was ik zelf een keer hoofdgast
  • Ook in 2013 ondervroeg Diana Matroos mij over freezones
  • In 2016 was ik te gast als “topvrouw
  • In 2017 is er een podcast met mij gemaakt met Taco Oosterkamp over Ruigrok NetPanel

 

 

 

Geef een reactie