Het weekend was te kort

Het afgelopen weekend was inderdaad te kort om alle festiviteiten en evenementen te bezoeken in Haarlemmermeer.

En dat terwijl het culturele seizoen nog maar net van start is gegaan! Zelf was ik twee dagen op het Take Off Music event van MeerJazz, dit jaar alweer de 25ste editie.  En zag ik een enorme sliert motoren voorbij komen. Deze motorrijders bezorgden op hun glanzende en ronkende motoren hun passagiers met een geestelijke en of lichamelijke beperking een prachtige dag. Vanzelfsprekend kreeg ik de foto’s door van locoburgemeester Jurgen Nobel die het gemaal in Halfweg onder stoom zette. Met hulp van gulle schenkingen van fondsen, stichtingen én inwoners uit Halfweg kon een nieuwe ketel worden aangeschaft en vrijdag werd de historische machine officieel in gebruik genomen. De inwoners van Halfweg zagen eindelijk weer rook uit de schoorsteen dampen.

Het Trekker Trek festival stond op mijn wensenlijstje maar het lukte helaas niet om daar even een kijkje te gaan nemen. Dat wordt volgend jaar dus. Maar ik had ook naar het KeltFest kunnen gaan net als 10.000 andere bezoekers of het Lente Circus festival aan de Toolenburgerplas waar ruim 3000 bezoekers op afkwamen.  Altijd wat te doen in Haarlemmermeer. We hebben er zin in en dat is ook te zien want er staat veel op stapel voor 2019.  Pak je agenda er maar vast bij want deze wil je niet missen: hier en hier


Geef een reactie