Let’s get down to business

Gisteravond was ik te gast bij Bo Bizz Nizz van de Bollenstreek omroep. Ik mocht het met mijn collega wethouder Jan van Rijn uit Hillegom hebben over de bedrijvigheid in onze gemeentes, het herstel van de crisis, bedrijventerreinen en de bereikbaarheid. Ons gesprek met Dennis van der Voort is hieronder terug te luisteren.

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Haarlemmermeer en de Bollenstreek zijn goede buren. Een krachtige economische regio als Haarlemmermeer, maar wel een die momenteel wat hapert, heeft veel te bieden voor een mooie woonregio als de Bollenstreek en omgekeerd. 

Hoe kunnen die 2 regio’s elkaar economisch versterken? Hoe worden 1 en 1 samen 3? En welke uitdagingen liggen er in die economische kracht aan beide zijden van de Ringvaart. Twee regio’s, meerdere gemeenten, twee provincies, veel belangen dus om bij elkaar te brengen. Ondernemer/Presentator Dennis van der Voort gaat uitgebreid in gesprek met coördinerend wethouder Economie Jan Van Rijn (Bollenstreek) en zijn collega Marja Ruigrok(Haarlemmermeer).

Dit en meer ondernemersnieuws aanstaande woensdagavond vanuit de nieuwe studio van BoBizzNizz in Crosspoint Offices Noordwijk in Noordwijk. Luister tussen 20:00 en 21:00 uur naar Bo Omroep Van de Bollenstreek op 105.3 FM of online. Luister elke uitzending terug via https://lnkd.in/dbJfD2K . Of specifiek deze aflevering via deze link.

#Bollenstreek#Haarlemmermeer#Katwijk#Noordwijk#Teylingen#Lisse#Hillegom#zakenradio#netwerken#ondernemen

Regie: John van der Tol, techniek: Peter Kapel

Geef een reactie