Slimme mobiliteit

Maximaal thuiswerken is nu het advies, maar als we straks weer allemaal op pad kunnen voor het werk is slimme en duurzame mobiliteit – waaronder hybride werken – nog steeds het sleutelwoord. Ruim 70 werkgevers sloten zich hiervoor aan bij de Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen in de MRA. En dat wordt opgemerkt! Demissionair minister van IenW Barbara Visser: ‘Jullie vertegenwoordigen ongeveer 100.000 medewerkers. Dat is veel!’ 

Directeur Commercie en Ontwikkeling Tjalling Smit vertelt over spreiden en spits mijden bij Nederlandse Spoorwegen: ‘Wij vergaderen als directieteam nu op woensdag. Even wennen, maar je geeft wel direct het signaal aan de organisatie dat het niet altijd op dinsdag hoeft, en om 9 uur ’s ochtends. Het zijn kleine dingen, maar ze werken echt.’  

Sluit ook aan! 
Bent of wilt u aan de slag met flexibel werken en slim reizen? ‘Kom er vooral bij!’ zegt Egbert de Vries (wethouder City of Amsterdam en voorzitter Programmaraad van #SBaB). U ontvangt dan gratis maatwerkadvies van de mobiliteitsadviseurs van Breikers en de gebiedsaanpakken in de MRA: vanAtotZuidas, IJmond Bereikbaar, ZO Bereikbaar, Groot Schiphol Bereikbaar, Beter op weg en Green Business Club Zaanstad.  
 
In deze video delen we onze ervaringen met flexibel reizen en slim reizen. Met o.a. Marja Ruigrok (Gemeente Haarlemmermeer), egbert de vries (City of Amsterdam), Thea de Vries (Vervoerregio Amsterdam), Tjalling Smit (Nederlandse Spoorwegen), Rein Aarts (Breikers) en Irene Flotman (CBRE).

Geef een reactie