Circulair bouwen

Vandaag heb ik samen met Jurgen Nobel de eerste paal geslagen van HelloWorld, een geheel circulair verzamelgebouw voor logistiek op Schiphol Trade Park. Een mooi voorbeeld van circulair bouwen waar de samenwerking tussen Delta Development, VolkersWessels, SADC en de gemeente Haarlemmermeer goed tot uiting komt. HelloWorld is ontworpen volgens de cradle-to-cradle-filosofie, heeft een BREEAM-certificering en bij de uitvoering wordt gebruikgemaakt van niet-giftige materialen. HelloWorld krijgt geen gasaansluiting en wordt zelfs energie-positief door de toepassing van zonnepanelen. Zo wordt ook innovatief en oplossingsgericht omgegaan met de stroomproblematiek. Goed voorbeeld doet goed volgen!

One Response to “ Circulair bouwen ”

  1. Hoe doen ze dat in de acht zeven maanden dat er amper zo’n opbrengst is. Heel benieuwd met mijn 12 panelen die echt maar 1500 kw op jaarbasis opbrengen hoor.

Geef een reactie