Libelle Zomerweek naar HLMR

Libelle Zomerweek, al 25 jaar het grootste buitenevenement voor vrouwen, gaat verhuizen naar Expo Haarlemmermeer. Na jarenlang het Almeerderstrand als locatie te hebben gebruikt, kiest Libelle vanaf 2022 voor de Expo Haarlemmermeer

Het terrein van Expo Haarlemmermeer biedt met 45.000 vierkante meter een goede mix tussen (glazen) binnenruimtes en een groen buitenterrein. Het gehele terrein wordt benut tijdens de Libelle Zomerweek, die komend jaar plaatsvindt van 19 tot en met 25 mei.

Wethouder Marja Ruigrok van toerisme en evenementenbeleid:

Dit is geweldig nieuws voor Haarlemmermeer. De Libelle Zomerweek staat bekend als een enorm gezellig evenement. Ik kijk er nu al naar uit!   

het logo van weekblad Libelle

De Libelle Zomerweek komt naar Haarlemmermeer. Foto: DPG Media.Gepubliceerd op: 12 jan 2022

Geef een reactie