Kunstfietsroute Ringdijk Zuid

28 kunstenaars en leerlingen uit groep 7 en 8 van basisschool Sint Willibrordus uit Buitenkaag laten in het weekend van 4 en 5 juni van 12.00 tot 17.00 uur hun kunst zien aan het publiek. Verdeeld over elf locaties kunnen bezoekers kennismaken met schilder- en beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, sieraden en nog veel meer. 

Naast kunst in de eigen ateliers wordt er ook kunst tentoongesteld op het Fort Rijsenhout, The Fig Tree, Boerderij Kroon, Dorpshuis Marijke en Dorpshuis De Ontmoeting in Buitenkaag.

Schilderijen gemaakt tijdens een workshop schilderen. Foto: gemeente Haarlemmermeer. 

Op www.kunstrouteringdijkzuid.nl zijn alle deelnemende kunstenaars en een routekaart met daarop de locaties te vinden. Daarnaast treedt op zondag 5 juni de Burgerveen band Burger Fame op in het Dorpshuis Marijke (KunstcafĂ©) vanaf 15.30 uur.

De Kunstroute Ringdijk Zuid is twee dagen kunst, cultuur en gastvrijheid langs de ringvaart. Een prachtige route van 15 kilometer met diverse restaurants, bankjes en picknickplekken.

Elke locatie is herkenbaar aan een vlag met het logo van de Kunstroute Ringdijk Zuid. 

Wethouder Cultuur Marja Ruigrok opent de Kunstroute Ringdijk Zuid op zaterdag 4 juni om 10.30 uur de Kunstroute Ringdijk Zuid op Fort Rijsenhout aan de Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug.

Gepubliceerd op: 1 jun 2022

One Response to “ Kunstfietsroute Ringdijk Zuid ”

  1. Was top op naar de volgende

Geef een reactie