Een nieuw Erfgoed Journaal

Het tweede seizoen van het Erfgoed Journaal is begonnen. Deze aflevering zit bomvol tips over ons mooie erfgoed. Zo komt het Crash Museum voorbij met de radio amateurs en is er aandacht voor ons oudste monument, de Stompe Toren in Spaarnwoude. Daarnaast zijn er tips om het Nederlands Transport museum te bezoeken, geeft MozaIneke aan hoe je gekleurd glas bewerkt, volgt een oproep om het jarige Stoomgemaal in Halfweg te bezoeken en wordt Christopher Kokhuis, een vrijwilliger van het Fort van Hoofddorp in het zonnetje gezet. Kijk de aflevering hier:

One Response to “ Een nieuw Erfgoed Journaal ”

  1. […] doek in Filmhuis C. in Nieuw-Vennep (voorprogramma bij de beste filmhuisfilms), de website van wethouder Cultuur Marja Ruigrok  èn op o.a. UIT in Haarlemmermeer op Facebook. Maar ook gestreamd bij zeven erfgoed locaties in […]

Geef een reactie