Grote en kleine bloembollen

Ik mocht vanmiddag het vernieuwde pand van Royal de Ree openen met de onthulling van een Reuzenbol van Gildemeesters Bollenstreek. Fantastisch dat het grootste bloembollenbedrijf ter wereld gevestigd is in Lisserbroek en zich heel actief bezig houdt met de toekomst. Met 10.000 zonnepanelen op het dak wordt energie gedeeld met een expediteur uit de buurt die hier ‘s nachts de elektrische trucks kan opladen.

De bijdrage van het feestvierende bedrijf:

En het is klaar! Na een grote renovatie is ons kantoor nu volledig toekomstbestendig en op vele manieren verbeterd. Om dit moment te vieren is er een kunstwerk in de vijver geplaatst, dat door de wethouder economische zaken van de Haarlemmermeer is onthuld. We kijken ernaar uit om nog vele jaren in het vernieuwde kantoor te werken.

Geef een reactie