Rijsenhoutse Avondvierdaagse van start

Gelukkig lukt het Rijsenhout wel om weer een Avond4daagse te organiseren! Met dank aan aal vrijwilligers, sponsors en sportorganisaties. HC Nieuws: De zevende editie van de Rijsenhoutse Avondvierdaagse ging op 23 mei van start. Kinderen, vergezeld door hun ouders en begeleiders, haalden hun wandelschoenen tevoorschijn om deel te nemen.

Met een aangename temperatuur en droog weer was het perfect wandelweer. Om 18.15 uur gaven wethouder Marja Ruigrok van Haarlemmermeer en Ebriena de Soet het startschot bij Tennisvereniging Rijsenhout. Ongeveer 140 kinderen, vergezeld door hun ouders en begeleiders, begonnen aan de gezamenlijke wandeltocht van 5 kilometer door Rijsenhout.

De editie van 2023 staat, zoals gebruikelijk, in het teken van een thema. Dit keer is het thema Brazilian Summer Night. De vierdaagse zal op vrijdag 26 mei worden afgesloten bij Tennisvereniging Rijsenhout. 

Lees ook: NH NIeuws over gebrek aan vrijwilligers.

Geef een reactie