Werkbezoek freezone Osdorpplein

Deze week was ik op bezoek op het Osdorpplein. Ik werd door Elise Bos Eyssen en Iwan Daniels rondgeleid en geïnformeerd over de activiteiten in en rond de freezone. Kik op dit document om een overzicht te krijgen van wat er allemaal gebeurt daar aan de Sloterplas.

Van fanfare naar extra terrassen, van een hippiemarkt naar foodtrucks en van versnelde vergunningstrajecten naar feesten op het plein. Er is meer en intensiever contact tussen bewoners, gemeente en ondernemers. Een klankbordgroep van betrokkenen geeft aan wat wel en niet wenselijk is binnen de freezone. En tot nu toe verloopt dat uitstekend.

Dat zijn ook de signalen die uit de Jan Eef en uit de Rijnstraat. Spannend om te zien hoe het loopt met de pilot freezones. Wil je zelf meer weten over de (on)mogelijkheden van freezones, klik dan hier, kijk naar mijn presentatie over freezones en blurring, check de instrumenten, lees mijn voorstel, het plan van aanpak, de stand van zaken of neem contact met me op. Ik vertel er graag meer over!

Geef een reactie