Empowered women empower women

Zo’n beetje vanaf de start van The Next Women ben ik erbij betrokken. Eigenlijk ben ik niet zo van die vrouwen-clubjes. Samenwerken doe je toch met iedereen? Maar The Next Women vind ik wel een mooi voorbeeld van een club met vrouwen die een voorbeeld kunnen zijn voor andere vrouwen. Vrouwen die ondernemen, die risico’s nemen, die hun bedrijf ook weer verkopen en vrouwen die investeren (en dan vaak weer in andere vrouwen).

Rolmodellen zijn dé manier om vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren zei ik al. Vrijdag was ik coach op het gebied van funding en finance en vanmorgen hadden we een mooi ontbijt in het Stedelijk Museum (mede mogelijk gemaakt door de lokale Rabobank). We kregen inspiratie van Voordekunst.nl en de Ticketing Group, beide presentaties gegeven door dames, ja, duh, logisch toch?

Geef een reactie